social email social facebook

Reklám Rendelő - Rólunk

10+ éve viszünk életet a reklámbaA Reklámrendelő egyéni vállalkozók és szakik kis csoportja :) Megtalálható közöttünk grafikus, dekoratőr, programozó, ezermester, nyomdász és marketingszakember is! Mindenki érti a dolgát és szeretjük amit csinálunk :) Másképpen ezt nem is lehetne, mivel ez a reklámosdi dolog nem munka hanem hivatás számunkra. Sosem akartunk nagy cég lenni, multi, személytelen nagyvállalat :) Jó ez így családias légkörben nekünk, kicsiként is ki tudunk szolgálni nagy igényeket. 

A Reklám Rendelőt 2007-ben alapítottam, de a grafikához és reklámhoz mint hivatáshoz sokkal régebbi szálak fűznek. Már gyermekkoromban is sokat szerettem rajzolni, s igen kreatívnak bizonyultam egyéb művészi területeken is. Az általános iskolában rendszeresen jártam grafikai szakkörökre s indultam rajzversenyeken. Sok mindenbe belekóstoltam fiatalként, egy idő után egyértelmű volt hogy ez lesz az én munkám – hivatásom. A főiskola közben a szabadkézi rajzoláson kívül megismerkedtem a számítógépes grafikával és programokkal is, multimédiafejlesztéssel, programozással, webdesignnel. Közben "beleástam" magam komolyabban a grafika 3D-s világába. Tanfolyamokra jártam, megismerkedtem a tördeléssel, kiadványszerkesztéssel. Mikor úgy éreztem hogy elég induló tapasztalatra tettem szert, főállásban grafikusként helyezkedtem el egy reklámstúdióban. Hat éven keresztül dolgoztam s tanultam lelkesen, egyre többet fejlődve s egyre jobban átlátva a reklámszakma "csínját-bínját". Belekóstoltam az ügyfelekkel való kommunikációba, komplett projektek véghezvitelébe. A rajzoláson, tervezésen, nyomdai előkészítésen kívül, nyomtattam, gépeket kezeltem, dekoráltam, ügyfelekkel tárgyaltam. Mikor elérkezettnek láttam az időt megalapítottam saját cégemet. Az első időben mindent egyedül csináltam de jól tudtam hogy egy profin működő cégnek minden területre meg kell lennie a saját szakembernének. Nem lehet egy személy egyszerre grafikus, dekoratőr, programozó stb.

Viszonylag hamar lett az egyszemélyes vállalkozásból, komolyabb, sok szakterületen profin munkát vállalni bíró cég. Úgy gondolom a legjobb szakemberekkel dolgozom, ahol mindenki érti a saját feladatát, én pedig összefogom ezt a profi csapatot. Mára már a grafikai és arculat tervezésen kívül kompletten véghezvisszük a folyamatokat. Megálmodjuk ha kell ügyfeleinkkel közösen az elképzelésüket, szakmai tanáccsal látjuk el, megrajzoljuk, kinyomtatjuk bármilyen reklámhordozóra - felületre, szereljük és feldekoráljuk akár autóját, üzlethelyiségét vagy reklámtábláját, weboldalát leprogramozzuk, kereső optimalizáljuk stb. Egy kézbe fogjuk a folyamatot a gördülékenység, költséghatékonyság, gyorsaság és profizmus érdekében. Célunk az ügyfeleink maximális elégedettsége, s annál nincs jobb ha szájhagyomány útján is terjed a hírünk.

Magánszemélyektől kezdve multi cégeknek is vállalunk megbízásokat, mindenki elégedettségére. Egy darab kis tenyérnyi matricától több száz négyzetméteres anyagokat is kinyomtatunk. Személyre szabottan végezzük a munkákat hagyományos vagy alternatív eszközökkel. Sokan kérdezték mit jelent a "Reklám Rendelő, Hagyományos És Alternatív Médiamegoldások"? Nem csak szokványos-sablonos dolgokat tervezünk és gyártunk, ügyfelünk bármely extrém kérését /normál határokon belül persze :)/ teljesítjük, vagy ha megkívánja az adott projekt akkor magunk találunk ki új, szinte őrült reklámötleteket! Irodánkban és bemutatótermünkben megtekinthetitek a nyomtatási anyagokat és minőséget. Kezetekbe foghatjátok a médiákat, megtapogathatjátok s láthatjátok mi a különbség a normál a fotó és az uv minőségű nyomtatás között.

Kiválaszthatod a számodra megfelelő anyagot, hiszen mintafalunkon van öntapadó fóliától kezdve, molinó-reklámponyva, kékhátú plakát- és fotópapír, zászlóselyem, hurkolt poliészter, épületháló, művészi festővászon, canvas, perforált autódekorációs fólia, one way vision, autódekorációs fólia, vágható plotterfóliák, fényvisszaverő, fluoreszkáló és egyéb extrém matricák. Láthatjátok és érezhetitek mi a különbség egy matt műnyomó és egy fényes papír között, bemutatjuk a nyomtatható papírok anyagvastagságát 80-350 gramm között.

Szemléltetjük mintapólókon a hímzés, szitázás, flokkolás és flexo vasalás közti különbséget. Kézbe lehet venni s választani 17 fajta névjegykártya anyag típusból. Világítós mintafalunkon pedig bemutatjuk a hajlított- szabadon sugárzó neoncsövet, direkt vagy indirekt módon megvilágított dobozbetűt, habvágott 3 dimenziós térbetűt, élvilágító plexit, a feszített fóliás vagy plexis világítódobozt valamint a manapság egyre több területen használt Ledes világítótestes megoldásokat.

Célunk a minőségi, költség hatékony, gyors munka, ügyfeleink maximális elégedettsége a mi örömünk is!

Várunk szeretettel Reklám Szakrendelőnkben előre egyeztetett időpontban személyesen, hétköznaponként 9.00-16.30 óráig.

Vincze József
kreatív igazgató, tulajdonos

+36 (20) 328-1779
info@reklamrendelo.hu

Reklámgrafika - Nyomdai munkák - Autó és üzlet dekoráció - Fényreklám - Reklámtáblák - Emblémázás - Honlapkészítés - Fotó és reklámfilm Reklámgrafika - Nyomdai munkák - Autó és üzlet dekoráció - Fényreklám - Reklámtáblák - Emblémázás - Honlapkészítés - Fotó és reklámfilm Reklámgrafika - Nyomdai munkák - Autó és üzlet dekoráció - Fényreklám - Reklámtáblák - Emblémázás - Honlapkészítés - Fotó és reklámfilm Reklámgrafika - Nyomdai munkák - Autó és üzlet dekoráció - Fényreklám - Reklámtáblák - Emblémázás - Honlapkészítés - Fotó és reklámfilm
Kérdésed van? Segítünk mindenben! Fordulj hozzánk bizalommal, nálunk nincs lehetetlen.

Írj nekünk, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!


Reklámgrafika - Nyomdai munkák - Autó és üzlet dekoráció - Fényreklám - Reklámtáblák - Emblémázás - Honlapkészítés - Fotó és reklámfilm

Hagyományos és alternatív
média megoldások.
Több mint 10 éve viszünk
életet a reklámba.
Grafika - nyomda - dekoráció
tervezéstől a kivitelezésig,
Dunakeszin, Gödön, Budapesten
és országszerte...  

Elérhetőségek

Iroda: 2120 Dunakeszi, Madách utca 22/7,
(Benedek Elek utcából nyílik - CBA sarok)
Mobil: +36 20 328 1779,
         +36 20 310 9395
E-mail: info@reklamrendelo.hu
Skype: reklamrendelo