social email social facebook

Szabadon sugárzó neon, Neon reklám, Neon felirat, LED neon Szabadon sugárzó neon, Neon reklám, Neon felirat, LED neon

Szabadon sugárzó neon, Neon reklám, Neon felirat, LED neon részletesen

Neonreklám, szabadon sugárzó neon: Van e már hozzá mérethelyes vektoros grafika vagy meg kell szerkeszteni? Mekkora apontos befoglaló méret? Kül vagy beltérre lenne? Milyen színűből gondoltad a világítását? Kikapcsolt állapotában lehet e fehér a neoncső színe vagy legyen anyagában színes? Szerelési segédanyagok, neoncsőlábak - sapkák - nagyfeszültségű neon transzformátor kell e hozzá? Hogyan álljanak az elektródák merőlegesen vagy visszahajtva a felirat alá? Kell e valamilyen alapra vagy dobozra szerelni, esetleg szerelősínre? Hogyan - hova - miylen felületre lesz rászerelve vagy belógatva? Csak gyártani kell a neonreklámot vagy szerelni is nekünk kell? Akarsz e a felirat alá bármi extrát - fóliavágásos vastagabb háttér alapot, esetleg tükörfóliát?

A hajlított neonfelirat azaz a szabadon sugárzó neonreklám mára már klasszikus reklám megoldás. Véleményem szerint az egyik legszebb és legigényesebb világítós felirat a neon.
A neonfelirat nappal is közli az információt, viszont éjjel sötétben tud igazán érvényesülni mert feltűnő és vonzza a szemet. A neonreklám- szabadon sugárzó neoncső alkalmas vonalas ábrák, feliratok, logók információs piktogrammok megjelenítésére.

A hajlított szabadon sugárzó neont többféle színben és többféle vastagságú cső átmérővel gyártjuk. A technológia azon az elven alapul hogy a nemesgázzal töltött csövekben nagyfeszültség hatására gázkisülés fényjelenséggel jár. Két féle nemesgázt használunk a neoncsövek töltésére, az egyik a neon melynek színe élénk narancsvörös a másik az argon mely alapállapotban sápadt lila színű de hozzáadott higany hatására élénk világoskék színe lesz. A neoncsövek készítése a mai napig 100% os kézi munka. 1:1 arányú papírsablon segítségével az üvegtechnikus egy gáz-levegő-oxigén keverékű láng felett hajlítja a pontos méretre a neoncsöveket. A nyers üvegcsöveket kizárólag külföldről szerezzük be, legnépszerűbb beszállítóink a Technolux, Glostertube, Olasz, Neon Product német cégek. Átmérő tekintetében 8 - 10 -12 -15 - 18mm átmérőjű neon csöveket használunk melyek 1,5 és 3 méteres hosszban állnak nyersanyagként rendelkezésre. Az elkészült neoncsöveket egy nagyteljesítményű vákuumszivattyú és egy 22 Kwh bombázó trafó segítségével elősször körülbelül 300 celsius fokra felfűtjük, ezen a hőmérsékleten a neoncsőben lévő összes szennyeződés gázneművé válik és ennek kiszivattyúzása után és a neoncső lehülését követően megtöltjük a kívánt nemesgázzal. A neonfeliratokat megkülönböztetjük aszerint hogy kikapcsolt esetben a neoncső alapszine milyen. A neonfelirat kikapcsolt állapotban lehet fehér, ebben az esetben víztiszta neoncsövön van a fényporbevonat amely típustól és hajtógáztól függően különféle színekben világít és csak bekapcsolva színes, lehet anyagában színes is amikor maga az üveg is színezett. Ebben az esetben kikapcsolt állapotban is színes a neoncső így nappal is sokkal jobban olvasható a neonreklám. Mivel a neoncső sérülékeny így többféle alapra felhelyezhető (horganyzott vaslemez, alumínium tábla, szinterezett tábla, dibond, távtartós plexi stb.). Természetesen a neonfeliratokat közvetlen falra vagy homlokzatra is szerelhetjük. A neonreklám felszereléséhez hozzáértő szakmai tudást és villanyszerelési képesítés szükséges. Kreatív csapatunk vállalja a neonfeliratok vektoros megtervezését, élethű látványtervezést. Szerelő csapatunk pedig a neonfeliratok szállítását és helyszini szerelését - bekötését is elvégzi. Ha sérült vagy hibás neonreklámod van vállaljuk annak felújítását, a neonfelirat karbantartását, egyes törött neon betűk vagy neon elemek cseréjét.

A neonfeliratok készülhetnek merőleges és 90 fokban aláhajlított elektróda állással is attól függően hogy a szerelésnél közvetlen a falra vagy egy hordozó alapszerkezetre kerül a neonreklám.

A neonreklám felirat reklámtábla kiegészítéseként is használható, kombinálható más fényreklámokkal, pl dobozbetű - 3d habbetű stb. A szabadon sugárzó neont 3d világítós dobozbetűk fényforrásaként is alkalmazzuk, mivel még mindig megbízhatóbb mint a led. A klasszikus neonreklám szakszerű szerelés és trafó méretezés esetén 10-15 évig is üzemel szemben a ledvilágítással mely tapasztalatok alapján 2-3 év alatt elveszíti kezdeti fényerejének több mint a felét. Mérések alapján kijelenthető hogy azonos fényerősség esetén a neonreklám maximum 10%-al fogyaszt több elektromos energiát és 360 fokos bevilágítási szöget lehet vele elérni szemben a ledek maximális 150 fokos bevilágításával szemben.

A neonfelirathoz speciális kiegészítők is tartoznak: szerelési segéd anyagok, neon- trafó, nagyfeszültségű neon transzformátor, neon csőlábak, neon lezáró szilikon sapkák, neon kábelek.

Tekintsd meg az irodánkban található mintafalunkat, ahol nem csak neon, de más gyakran használt fényreklámokat is be tudunk mutatni. 3d habvágott és 3d térbetűk, világító doboz, élvilágító plexi.

- Neon reklám készítés - neonreklám
- Neon reklám tervezés - neon fényreklám
- Neon reklám gyártás - neoncső gyártás
- Neon reklám szerelés - neoncső készítés
- Szabadon sugárzó neoncső - nagyfesz neon
- Hajlított neonfelirat - nagyfeszültségű neonreklám
- Világító neonreklám - világító neon reklámtábla
- Porozott neoncsövek - villogó neon reklám
- Anyagában színes neoncső - vezérelt neon reklám
- Világító neonfelirat - open neonfelirat
- Neonábra készítés - vonalrajz neonfeliratok
- Villogó vezérelt neon reklám - 3d habbetűre szerelt neon
- Neonfény reklám készítés - Neon reklám segédanyagok
- Homlokzati neonreklámok - óriás méretű neonfelirat
- Retro neonfelirat készítés - régi hatású neonreklámok
- Beltéri neonreklám - kültéri neonreklám
- Plexire szerelt neon - debondra szerelt neon
- Neon szerelési segédanyagok, neon transzformátor
- Neon cső javítás, neon cső karbantartás
- Törött neon csőcsere, sérült neonreklám javítás
- Neonreklámok, neoncsövek karbantartása
- Neonreklám felújítás, neoncső töltés
- Neonfelirat javítás, neonfelirat gáz töltés
- Noeonreklám szerelési segédanyagok
- Nagyfeszültségű neon transzformátorok
- Neon csőláb, neon szilikonsapka
- Húzott neoncső, húzott neonfelirat
/ népszerű, de szakmailag nem elfogadott neve :) /

Neon reklám készítés Dunakeszi, Neon reklám készítés Göd, Neon reklám készítés Fót, Neon reklám készítés Budapest, Neon reklám készítés Veresegyház, Neon reklám készítés Vác, Neon reklám készítés Újpest

Neon reklám: Világító neon, reklámneon, szabadon sugárzó neoncső, fényreklámneon szerkezetek tervezése. Neonreklámok gyártása. Porszórt neoncsövek, reklámneon szerkezetek helyszini telepítése. Szabadon sugárzó nagyfeszültségű neonreklám. Hajlított neon, neonábra, neon logó, világító neonfelirat. Kültéri neonok és beltéri neonreklámok. Neonfény feliratok, neonok. Vonalas neonábrák. Vaslemez, horganyzott lemez, alumínium lemez vagy keretes táblára szerelt neonfeliratok komplett szerkezetttel, dobozzal transzformátorral. Szinterezett táblára, dobozra szerelt neonszerkezetek, neonreklámok. Tetőre szerelt neon reklám, villogó neonfeliratok, neonvilágítás, homlokzati neonok. Egyedi szabadon sugárzó reklámneon megoldások. 3d neonfelirat látványtervezés.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
További világítóreklám lehetőségek:
 
Viágító doboz - 3d habbetű - Világító 3d dobozbetű - Totem - Élvilágító plexi - Világító vitrin - Lézervágott felirat - Klasszikus cégér

Így is megtalálhatsz minket

 • Neon reklám készítés

 • Neon reklám tervezés

 • Neon reklám gyártás

 • Neon reklám szerelés

 • Szabadon sugárzó neoncső

 • Hajlított neonfelirat

 • Világító neonreklám

 • Porszórt neoncsövek

 • Anyagában színes neoncső

 • Világító neonfelirat

 • Neonábra készítés

 • Vilogó vezérelt neon reklám

 • Neonfény reklám

 • Neon reklám segédanyagok

 • Homlokzati neonreklámok

 • Retro neonfeliratok

 • Beltéri neonreklám

 • Plexire szerelt neon

 • neon javítás

 • neon szerelési segédanyagok

 • neon reklám formavágott plexire szerelve

 • közvetlenül a falra szerelt neon reklám

 • acél vagy fémhálóra szerelt neon

 • acélcsövekre ültetett neon

 • fóliázott dibondtáblára ültetett neon

 • tepsidobozra szerelt neonreklám

 • neon formavágott plexin fóliavágással kiegészítve

 • neon reklám 3D habbetűre ültetve

Szabadon sugárzó neon, Neon reklám, Neon felirat, LED neon ajánlatkérés
Kérdésed van a(z) Szabadon sugárzó neon, Neon reklám, Neon felirat, LED neon témakörében?

Írj nekünk, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!


Reklámgrafika - Nyomdai munkák - Autó és üzlet dekoráció - Fényreklám - Reklámtáblák - Emblémázás - Honlapkészítés - Fotó és reklámfilm

Hagyományos és alternatív
média megoldások.
Több mint 10 éve viszünk
életet a reklámba.
Grafika - nyomda - dekoráció
tervezéstől a kivitelezésig,
Dunakeszin, Gödön, Budapesten
és országszerte...  

Elérhetőségek

Iroda: 2120 Dunakeszi, Madách utca 22/7,
(Benedek Elek utcából nyílik - CBA sarok)
Mobil: +36 20 328 1779,
         +36 20 310 9395
E-mail: info@reklamrendelo.hu
Skype: reklamrendelo